Pasta Tarifleri, Resimli Pasta Tarifleri

DataLife Engine Türkçe Destek Forumu » DataLife Engine Türkçe Destek » Önerileriniz

Kayıt Ol | Şifremi Unuttum

[Arama] | [Kayıt Ol]

Hızlı Cevap Cevapla
 VEFA ve İNSANLIK, Vefa ve İnsanlığı bilmeyenlere...
emrahman
17 Ekim 2009 18:15
Mesaj #1

Editör
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
öncelikle şunu belirtmek isterim ki forumu kendi sıkıntım için ilk defa kullanıyorum umarım bunu üstadım hoş görür.

öğleleyin bu siteyi açtığımda bir konu hakkında yorum dikkatimi çekti. birisi vermiş veriştirmiş sizin herşeyiniz paraysa filan diyerek.

ben duygusal bir insanımdır gücüme gitti bu olay zira senin herşeyin para denilen adamı tanırım az da olsa ve buna cevap olarak
eyüpcan kardeşim kimseye benim için para gereksiz muhabbeti çekme şimdi. para başta sen olmak üzere herkes için önemlidir ve insanlar çok uğraşıp birşeyler başardıkları zaman o başarının sevinci yanında bir de getirisi olsun isterler ki bunun istenmesi gayet normaldir. adam günlerce çalışacak senin veya benim işime yarayacak bir şeyler hazırlayacak ve bundan hiçbir beklentisi olmadan bedavadan sana bana dağıtacak.(ha bunu da çok yaptı bu site emin ol.) ancak kusura bakmayasın kimse ömür boyu amme hizmeti vermez sana. kimsede bulamayacağın ve gerçekten işe yarayacak bir modülse verirsin bedelini ve alırsın yok işine yaramayacaksa şuraya yok herşey para senin için tarzı saçma salak cümleler kurarak yorum yazmayacaksın. üstadın dediği gibi yorumlarına baktım ben de neden adam emek vermiş diyip de her indirdiğin konuya bir teşekkür etmedin de paralı bir eklentiye (ve almayacağını bile bile) böyle gereksiz yorumlar yazdın ki.
önce kendini eleştireceksin sonra insanlara senin için herşey para olmuş tarzı cümleler kuracaksan kur eyüp.
Saygılar, kolay gelsin...
böyle bir yorum yazdım.

Akabinde bana gelen mail ile iyice sinirlerim gerildi.Mailin başlığı: Klavye Küfür ve içeriği aynen şudur(tek bir harfi bile değiştirilmemiştir):

Eger klavyeden küfür bu kadar kolaysa tebrikler buyrun istediginiz gibi sövün.Ama neden kullanıcıların görüşlerine hor görülür anlamam sen ve usta cevabım
--------
1)Para konusunda anlaşılan anlaşılmıştır.
2)Ben eger çok büyük bir şey yapsaydın emin ol sana teşekkür den çok dua da ederdim.
3)6 temmuzda boş zamanımda can sıkıntısından sitelerde boşboş gezinirken bi konu için siteden dosya indirmek üyelik gerektirmeseydi emin ol üye olmazdım.
3)Mutlaka piyasada modülleri de ilk sen çıkarıyosunsur
4)Emirhan eger hakikat ten herşey dör dötlük se eger şayet böyleyse emin ol hiç bir şey karşılıksız kalamaz.

Gönderen kişi üstadıma senin herşeyin para olmuş diyen kişinin ta kendisidir.
Dayanamazdım cevap yazmalıydım ve yazdım da yine tek bir harfi değiştirilmeden mesajım şuydu:
öncelikle küfretmedim sana bunu kafana sok. senin görüşünü yada bir başkasının görüşünü hor görseydim, forumu aç oku onlarca kişi allah senden ve triposiden razı olsun diye dua etmezdi bu ikincisi. sen dua etmiyorsan bu nankörlüğünden kaynaklanır bu üç. üye olmadan indirip tekrar uğramayarak da normal bir site kullanıcı örneği gösterirsin normalden farksız olduğunun belirtisidir bu da dört. piyasadaki modülleri ben çıkarmıyorum ben doktorum ve ikinci üniversite olarak bilg mühendisliği okuyorum kısaca yaşın kadar okumuşumdur eyüpcan bu da beş. adım emirhan değil emrah rahman bu da altı.
önce vefa nedir emeğe saygı nedir karşılık ve kıymet nedir bunlar üzerine çalış biraz eyüpcan kardeşim. sonra insanlara sizin herşeyiniz para olmuş dersin.;)

Şimdi soruyorum sizlere özellikle de karınca kararınca yardım ettiğim kişilere belki sorunlarını çözemediğim ama yardım etmeye çalıştığım kişilere. Sizce benim veya üstadımın bu işten bir kazancı oldu mu ki bize Herşeyiniz para olmuş veya klavyeden küfür etmek kolay gibisinden yakıştırmalar layık görüldü. Lütfen fikrinizi altına bildirin ki bu arkadaşımız ne dediğinin farkına varsın.

Saygılarımla.

Emrah Rahman...

--------------------
Edeptir er kişinin daim libası, Edepsiz insan ûryana benzer...
Alıntı Ekle
sertanyok
17 Ekim 2009 18:26
Mesaj #2

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
Emrahman güzel kardesim benim. Senin yardimlarini unutamam, ben siteden yardim aldigim gibide ayni zamanda msn den destek de verdin ve yardimlarinla sitem dahada güzel oldu, farzedelim sitem olmadi yardimin ise yaramadi hatta ve hatta site cöktü patladi catladi her neyse yinede Allah razi olsun derim cünkü vaktini bana ayirip yardim etmek icin caba göstermen benim icin kafidir ! Bir insan önce insan olmali ve insanligin geregi yardimin maddesel sey degilde, yardimin manevi boyutuna göre degerlendirmelidir diye düsünüyorum. Simdi bu terbiyesizligi yapan kendince edebiyat parcalayan edepsize ne söylesem azdir.Ben bu kisiliksiz adama burdan bildigim tüm .... ediyorum. Anlayan anladi ...
Alıntı Ekle
rache
17 Ekim 2009 18:40
Mesaj #3

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
Menfaati olan insan istediğine ulaşamayınca ya mundar der yada mundar yapmaya çalışır.

Ben kendi sitemi açtığımda daha dle panel kısmını bilmiyordum doğru düzgün kullanamadım bile emrah sağolsun bana 1 gece sitemi kurup teslim etti özen gösterdi ve hala yardım istedim mi de ediyor.

İnsan karşısındakini de kendisi gibi görür kendisi doğru ise kazanır kendisi yanlış ise aynada bile kendisini görmez.
Alıntı Ekle
CrackHeaD
17 Ekim 2009 20:32
Mesaj #4

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
Emrahman arkadaşım Bana Da çok Emeğin Gecti sağolasın
Alıntı Ekle
CouldWasMySouL
17 Ekim 2009 21:59
Mesaj #5

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
Recha kardesim benim diceklerimi özetlemişssin..

Alıntı Ekle
psevi
18 Ekim 2009 12:53
Mesaj #6

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
Böyle Dengesiz İnsanlar Çıkabilir Hoca Takmayın Kafanızı Bende Bi Sitede Bi Zamanlar Yöneticilik Yaparken (Sözde Yöneticiik tongue ) Çok Böyle İnsan Gelirdi. Takmayın Kafanızı Sizin Yaptığınız Yardımları Biliyoruz. Etrafımda Kim DLE de Sıkıntı Çekse ''dle-turkey Cevap Veriyor Gayet İyi Diyorum'' Hem DLE Script i ni Türkiyede Buna Özel Site Açıp ''KARŞILIKSIZ'' Hizmet Veren Bir Bu Site Var. Neden? Çünkü Diğer DLE Sitelerine de Yaşadığım Sorunu Yazdım Ama İlgilenen Yer Burası Oldu, Öylede... İnsanlar HErşeyi Maddiyat Sanar, Haysiyet Unutulmuştur...

Yardımlarınız Teşekkür Ederim Hocam smile
Alıntı Ekle
Grafik Destek
18 Ekim 2009 13:24
Mesaj #7

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
S.a arkadaslar yapılan genıs yorumu okudum satır satır kelime kelime Gercekden böyle kendini bilmez kişiler varki klavye aslanı zannedıyor kendını hee! ucretsiz yardım oldumu sorun yok ama araya ucret girdimi baslıyorlar boyle sacmalamaya Emrahman ve bizim gibi web grafik destekcileri sizin gibi kişilere ömür boyu hizmet veririz ama bu hizmtlerinde maddi olarak bir olanagi varsa ucret talep edilir.. bu ücretde kiminin işene gelmez ve baslarlar siz paracısınız pulcusunuz ve devamında klavye aslanı olursunuz baslarsınız sövmeye bunlar ancak kendini dusurmeye yarar kendinizi birazda bizim yerimize koyun ozaman anlarsınız bizi..

SAYGILAR
------------
Atakan A.
[/b]
Alıntı Ekle
coder_20
18 Ekim 2009 20:35
Mesaj #8

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
öncelikle herkese iyi akşamlar Sitemi kuralı yaklaşık 13 gün felan oldu tabi sorunlarda bir hayli fazla modül kuralım deken bir sürü sorun çıkıyor ve sitem ile ilgili sorunlar oldu mu buraya yazıyorum ve gerçekten şunu söylemek istiyorum ben hayatımda böle yardımsever bir site görmedim arkadaşlar elinden geldikleri kadar yardımcı olmaya çalışıyorlar konuları sürekli takip ediyolar bir çok konu açtım ve hepsinin cevabını buradan buldum hatta emrahman arkadaşım bana öle bi destek verdiki anlatmam işin içinden çıkamadığımız bir konu oldu msn adresimi ekle dedi ekledim konuştuk ve hiç tereddüt etmeden şifrelerimi verdim 1 gününü neredeyse bana ayırdı şuan halen uğraşıyoruz mesela sitemi komple baştan kurdu kendisine sizlerinde huzurunda yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum geleyim eyüpcan arkadaşımıza; ben emrahman arkadaşımızla konuştum dertleştik birkaç saat inanın bana hiç ağzından küfür çıkacak bir arkadaşımız değil kendininde dediği gibi duygusal bir arkadaşımız ve kültürlü iyi bir arkadaşımız neden küfür etsin ki sinirlendiği bir durum olursa lafı ile döver küfür etmesine gerek kalmaz bence böle yaparak kendini düşürüyorsun eyüpcan emrahman arkadaşımızın bizlere o kadar çok yardımı oldu ki senin bunları demen bana çok yalan geliyor inan;
emrahman sen bakma bu gibi insanlara köprüyü geçene kadar yanındadır sonra şutttt bu tarz insanlar için üzülmene sinirlenmene değmez biz seni biliyoruz ve emeklerini asla unutamayız herşey için sonsuz teşekkürler
Alıntı Ekle
triposi
18 Ekim 2009 22:35
Mesaj #9

Ziyaretçi
  • 17

Uyarılar:
 / 5
Dünden beri konuyu takip ediyorum zaten söylenebilecek herşey söylenmiş. Her ihtimale karşı emrahman'ın yazdıklarının resmi aşağıdadır.

Alıntı Ekle
leo
18 Ekim 2009 22:47
Mesaj #10

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
Selam Oncelıkle Tüm Forum Sakinlerine Emrahmanı Tanımam Ve Diger x Arkadasıda Tanımam, benim Kişiselime İncek Olursak Bende Wep İşini Su An Bır Ugrasım Olmadıgından Kendıme Oyuncak Gibi Göruyorum Ve Vakit Geciriyorum Hiç Bir Kazancımda Yok Wep Sıtesınden Ustune Ustluk Inanaın Bır Dunya para Vermişimdir Neyse Daha oncelerden de Takılırdım Forumlara Cogu Forumda Gorev Aldım Ve Laıkı Ile Yapmaya Calıstım Bır Gun Dedımkı Kendıme Acım Kendı Istedıgım Gıbı Bısıler Yapım Ufkumu Genısletım Inanaın Para Getırecek Dıeye Bsısı Dusunmeım Iyıkı Dusunmemeısım Yoksa Hayal Kırıklıgın a Ugrardım:) Orası Ayrı Bısı Ben Ta Wep ıle Tnaısmamıza Donersek Bır Cok Kısının Yanında Durmama ragmen Kendım Bu ıse Gırdıgım Zaman Zamanında Gende Bos Demeyın Emek Verdım Gece Pc Acık Kaldı Vs Sorunlara Sorulara Cevep Verıgım Sıteler Vardı Ve Kendıme Aıt Bır Wep Kurunca Bu Arkadaslardan yardım Istedım Dedım Sunu Nasıl Yaparım Bu Nasıl lur Karsımdakı Insanlar Benle Dalga Gecmeye Basladı Deım Oysakı Bu ne Ya Booyle Ucuzluk Olmaz Ben Zamanında Bu Adamla Cok Iyıyıdım Sohbetımız Ve Bır Dunya Yardım Etmısımdır Ben Dıyorumkı Su Nasıl Yapılır Adam Bana Orda Havalar Naıl Dıyordu:) Vs. Ve Dedki Site Ile lgılı Bısı Sorucaksan Hıc Yazma Bana Neyse Sonunda oku Yap Boz Degıstır Kendı kendıme Bı yerlere Geldım Ve Her Zman Duzgun Bısıler Yapmak Istemıstım o Yuzden kednı Sıtemde Uyeler Konu Acamıoyor Cunkı Dedımya Benım Oyuncagım Benıım Gıbı Yapmadıkları Zaman Canım Sıkılıyor Kendı Sıtem Vbulletın Daha Sonra ları Dle Ile Tanıstım Bı Kac Destek Sıtesı Var Dle De Sadece Bır Kacına Gırdım Yardım Talebınde Bulundum Tema Begendım Hatta Onume Baska Tema Attılar Bu nasıl Gıbısınden Aaa Guzelmıs Dedım Istersen Arkaasım Rıpler Dedı Mutlu Olurum Dedım Tabı Sonrası Paraya Cıktı :) Dedım Ben Artık Amme Hızmet Yapmaktan Sıkıldım Bırde Cebımden Dunyanın Parasını Oduyorum Kalsın Dedım ve Dle-Turkeyde Bı Kac Kez Yardım Konusu Actım Acıkcası Cevap Alacagımı Bıle Dusunmedım Ama Cevap Geldı Bı kac Sorunumu Cozdum Cunkı Tanımdagım Bır Scprıttı Sonra Bı Temaya Asık Oldum Gene:) Ama Tema Sorunlu Bı benım Gordugum Sorunlar Vardı Bıde Isı Bılen Anlayan Adamın Gordugu Sorunlar Vardı Neyse Gun Geldı EMRAHMAN Ile Tanıstım Cıddı Konusuyorum Her Zamanda Karsımdakını Cıddıye Almısımdır Tema Ile Gece lı Gunduzlu 4 veya 5 Gunumuzu Verdık Tabı ben Degıl Ben Cıraklık Yapıyordum Sımı Guluyordur Emrahman Bana Ben Alıyordum Sunu Yapıstır Bunu Koy Olmadı O Baktı o Anda Pc Sınde Sorun vardı Bıraz Boyle Ugrastık Daha Sonra Aldı Al Asagı Ver Yukarı Bititrdik Sitemizi Ama Artık Ben ne zaketende Olsa Selam Verecem Utanıyordum Cunkı Hıc Kımseden Bu Sekıl yardım Almamıstım Bakın Bende Yardım Etmeyı Severım Ve yardım da da BulunmusumDur Ama Emrahan Kadarını Yapamazdım Samımı olarak Soyluyorum Allah Razı Olsun Hep Efendı ıdı Her Seferındede Seve Seve Tabıkı Dedı Ve Yaptı Sıtem Burda Hıc Bır Seyı Bana Aıt Degıldır Bakabılırsınız Ben Bıraz Daha Dldurum Hatta Burda Konusunu Acıcaktım www.firstnumberone.com Burası Benım Sıtem Ama A dan Z ye Emrahman Yapmıstır Butun Sorunlarını Eksıklerını Hatta Flash Saat Bıle Dahıl :) Kırmadı Onuda Yaptı Dıyecegım O Kı Ben ılk Deefa Emrahman Gıbı Bır Sevıyelı Yardımsever Bırını Tanıdım Msn de Her Zaman Yaptı yardım Ettı Ynaı Su Cemberı Daraltarak Konusmak Gerekırse Soyle Dıyım Dle de Uzulebılecek En Son Insan EMRAHMAN'DIR Saygılar Sevgıler Herkese Hayırlı Forumlar Emrahman a Da Bır Kez Daha Tesekkuru Bır Borc Bılırım Tesekkurler Emrahman Tesekkurler Dle-Turkey Sorun Cikarmak Yerine Sorun Cozdugunuz icin ... Tesekkurler Emrahman .....
Alıntı Ekle
KCA
18 Ekim 2009 22:48
Mesaj #11

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
Slm Arkadaslar

Okudugum kadariyla kişi yazdigi bi modulu istedigi gibi paylaşabilirler.Bu devirde emege hic saygi duyan kalmadi.en iyisi satcanki kiymetini bilecekler.bende kendı alanımda calısmalar yapiyorum ama ıkı gun sonra kendim yazdip diyip baskalarina satanlar var.

Emrahman sanal alemde gordugum en yardımsever kişidir.Hic bir zaman bir menfaat beklemeden her işimi yapmiştir.Dle hi. bilmiyordum saolsun sitemide modullerinide ve cıkan butun sorunlarida haletti gecenin gec saatlerine ve yorgun oldugu zamanlarda bile geri cevirmeden asla sallamadan.emrahmana sitemin ftp cpanel filan butun sifrelerini verdim guvenım sonsuzdur.en ufak bir saygisizligini gormedim her konuda ona kefil olurum

Yazan Kişinin emegi var satip satmamasi ona kalmıs.emege saygi gostermeliyiz oturup saatlerce gunler yazdigi birseyden kazanc elde etmesi dogaldir.

dle-turkey.com yaptıklari yardimlardan dolayi tşk ederim.başarilar dilerim.
Alıntı Ekle
emrahman
18 Ekim 2009 23:06
Mesaj #12

Editör
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
Hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim. ben elimden geleni yaptım siz de beni bu durumda desteklediğiniz için görevimi yaptığımı kabul edebilirim artık. Tekrar tekrar teşekkür ederim herbirinize. Umarım bu konuyu açma sebebi olan kişi şu yazılanları okur da insanlara laf söylemeden önce artık iki kere düşünür. herbirinize minnettarım.

Teşekkürler.

Emrah Rahman...

--------------------
Edeptir er kişinin daim libası, Edepsiz insan ûryana benzer...
Alıntı Ekle
ApocaLypSe
19 Ekim 2009 20:24
Mesaj #13

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
Emrahman ve triposi,
yardımlarınız gözardı edilemez Allah sizden razı olsun

Arkadaşın yaptığı ayıp ama mailleşmenizden anladığım kadarıyla arkadaşın asabiyet seviyesi küfürleşecek bir seviyede değil. Bence arkadaş "herşeyiniz para olmuş" cümlesini sarfederken olayın bu dereceye varacağını farketmemiş. Sizin attığınız maile de alelacele cevap verdiği için küfür etmediğinizi anlayamamış. Sizde bilirsinizki insanın her anı aynı olmuyor. Belki başka birşeye kızdı sonra istemeden bu sözleri sarfetti.

Ufacık bir olay da olsa olayın üzerine sıcağı sıcağına, hararet seviyesi yüksek kelimeler sarfedilirse olay o kadar büyür. Böyle durumlarda belki de en iyisidir sessiz kalmak.

O kelimeleri sarfeden arkadaş zaten ettiğine de edeceğine pişman olmuştur.

Kalın salıcakla..
Alıntı Ekle
Apansız
25 Kasım 2009 01:35
Mesaj #14

Üye
  • 17

Uyarılar:
0 / 5
Üstat halt ettmiş kim sana böyle bir itamda bulunabilir.Kaygını tasanı anlıyorum bence böylelerine aman vermemek için cevap yazma tenezülünde bulunmayacaksın bunlara halk arasında 'asalak' da diyebiliriz. Senin Yardım severliğini ve iyi niyetini kimse inkar edemez edende çekemediğinden ediyordur. Verilecek cevabı vermişsin zaten.
Allah yardımcın olsun winked
Alıntı Ekle
Bu Konuyu 1 kişi okuyor. (Ziyaretçi(ler): 1)
Kayıtlı Kullanıcı(lar): 0