![]() | ![]() |
![]() |
| rache |
Mesaj #1
|
| Üye
S.a Benim kullandığım tema düzgün çalışması için resim boyutu 200*200 olması lazım bunu ben kendim yapıyorum bunun başka çaresi yok mudur yani ben normal şekilde yüklesem ön kısımda 200*200 yapsa arka kısımda da küçültse tıklayınca orjinal boyutuna gelse ? www.sinemamekani.com site |
| triposi |
Mesaj #2
|
| Ziyaretçi
O dediğin şey olur ama o resimler css ile otomatik 200*200 olarak ufaltılıyor. Ama sen resim boyutlandırma olayını yaparsan sadece genişlil 200 olacak yükseklik farkı olduğu için bi resim uzun bi resimde kısa olcak. Zaten bu zamana kadar açtığın bir sürü konu var onları tek tek düzenlemek ölüm olur ama ben illa ufaltıcam dersen, admin panel > sistem ayarları > resim ayarlarından, dışardan yüklenen resimlerin boyutuna 200 olarak değer ver. Ama şunu belirteyim beğenmezsen geri dönüşü yok bu uygulamanın. |
| rache |
Mesaj #3
|
| Üye
Benim demek istediğimi şu mesela 450*370 bir resim var ben bunu koyduğumda ana kısımda yani ön kısımda 200*200 olacak konu içine girince kendi boyutunda olacak. |
| triposi |
Mesaj #4
|
| Ziyaretçi
Şu anda iş yerindeyim eve gittiğim zaman bakarım, buraya da yazarım. |
| rache |
Mesaj #5
|
| Üye
cevap bulunamadı galiba hala ? |
| triposi |
Mesaj #6
|
| Ziyaretçi
Dostum cevap kolayda işten fırsat bulup bakamıyorum, işte bakmak için localhost kurmam lazım o da imkansız. Emrahmana haber vermiştim ilk fırsatta ilgilenecektir, kusura bakma. |
| rache |
Mesaj #7
|
| Üye
bu kadar konu boşuna gitsin istemiyorum. bekliyorum Konu eklemiyorum teşekkürle. |
| rache |
Mesaj #8
|
| Üye
Çözüm yok sanırım ? |
![]() |